Fitness in Utrecht

Fitness in Utrecht bij ALL INN Fitness & Health, is al 30 jaar de gezelligste fitnessclub in Utrecht en omstreken. De nummer 1 gym als het gaat om krachttraining en begeleiding. Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid. De sfeer waar de sportclub bekend om staat is altijd gemoedelijk en gastvrij.

Waarom ALL INN Fitness & Health?Fitness in Utrecht ALL INN Fitness & Health

 • Betaalbare lidmaatschappen
 • Ruim en divers aanbod aan kracht apparatuur
 • Ruim en divers aanbod aan cardio apparatuur
 • Een uitgebreid groepslesrooster
 • Professionele begeleiding van gediplomeerde instructeurs
 • Zonnecentrum
 • Ruime gratis parkeergelegenheid
 • Gratis douches
 • Gebruik van gratis kluisjes
 • Fysiotherapie praktijk aanwezig

Fitness in Utrecht

De fitness is gelegen aan de Vlampijpstraat in Zuilen maar goed bereikbaar voor mensen uit Overvecht, Lombok, Oog in Al en Maarssen.

Je kunt bij ALL INN ondermeer terecht voor fitness- en krachttraining, cardiofitness, groepslessen (Total Body, Virtual en live Spinning, Bodyattack, Yoga, Pilates, Zumba, Kickfun, Buikspierkwartier, Zwangerfit, Bootcamp, Hardlooptraining, Functional Fit etc.)

Hier ben je een persoon en geen nummer, kom een keer langs en proef het verschil.

Krachttraining

Voor krachttraining heeft ALL INN heeft een uitgebreid aanbod aan apparatuur van merken als Technogym, Nautilus en Life Fitness. Een diverse cardio ruimte en een grote krachtzaal maken ALL INN Fitness & Health de bekendste sportschool in Utrecht en omstreken.Fitness in Utrecht, krachtgedeelte

Motiverende sfeer

Binnen de krachtruimte is de sfeer altijd goed, veel fanatieke leden die hun doelen willen halen werken motiverend voor andere sporters. De apparatuur lenen zich voor elk doel, bodybuilding, powerlifting, crossfit, aankomen, afvallen, etc. Het is allemaal mogelijk! Ook staat het gediplomeerde personeel voor je klaar om je te helpen bij het behalen van je doel! Intensievere begeleiding is natuurlijk ook mogelijk, zie onze personal coach pagina voor meer informatie.

Nautilus, Grunsport en Life Fitness

Luxe apparaten van Nautilus zijn makkelijk te gebruiken, simpel in te stellen en bewegen zeer soepel. Daarnaast staan er ook ouderwetse Grun Sport apparaten, onverwoestbaar ijzer dat zijn uiterlijk niet meer mee heeft, maar zijn waarde nog iedere dag laat zien. Onderhoud is een belangrijk begrip in onze club.

De dumbells gaan tot 60 kilogram en elke dumbell is 4 keer in de fitnesszaal te vinden. Daarnaast is er meer dan 2000 kilo aan schijven en zijn er meer dan 10 plekken om te squatten. In de grote fitnesszaal staat een grote verscheidenheid aan krachtapparaten. Daarnaast blijft ALL INN investeren in het vergroten van het assortiment. Zijn er apparaten die je mist? De directie van ALL INN hoort het graag.

Bodybuilding 

Fitness in Utrecht heeft al menig bodybuilder geholpen zijn/haar doel/droom te behalen. Ieder jaar doen er een aantal mensen mee met de verschillende gala’s. Daarnaast heeft ALL INN verschillende trainers lopen die zich focussen op het begeleiden van bodybuilders.

Powerlifting 

Sinds 2017 heeft ALL INN zijn sportzaal verrijkt met een ‘’Powerhouse’’. Dit deel van de krachtzaal is bij uitstek de plek voor powerlifting. Met de deadlift platforms, die eerder nog gemist werden, heeft ALL INN zichzelf mogelijkheden verschaft voor de sporters die naast de gebruikelijke oefeningen ook willen powerliften.

ALL INN is een club die mee gaat met zijn tijd. Voortdurend nieuwe trends en spullen waarmee de club wordt verbeterd samen met de alom bekende gezelligheid en persoonlijke contact maakt ALL INN tot de sportschool in Utrecht.

Krachttraining is voornamelijk een binnensport maar hier is het mogelijk om je training buiten uit te voeren. Er staat een grote fitnesskooi buiten waar je in kan squatten, bench pressen, optrekken, enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Openingstijden

7 dagen per week geopend. Bekijk onze uitgebreide openingstijden.

(Let op, van 17-5-2018 tot 15-06-2018 hebben wij langere openingstijden op maandag, dinsdag en donderdag tot 00:00)

Maandag 07.30 – 23.00 uur
Dinsdag 08.30 – 23.00 uur
Woensdag 07.30 – 23.00 uur
Donderdag 08.30 – 23.00 uur
Vrijdag 07.30 – 23.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur
Zondag 09.00 – 16.00 uur
Openingstijden tijdens feestdagen
Nieuwjaarsdag 10:00-14:00
1e Paasdag 10:00-14:00
2e Paasdag 9:00-16:00
Koningsdag 9:00-16:00
Hemelvaartsdag 9:00-16:00
1e Pinksterdag 10:00-14:00
2e Pinksterdag 9:00-16:00
Sinterklaas (5 dec) Normaal geopend
Kerstavond Normaal geopend
1e Kerstdag 10:00-14:00
2e Kerstdag 9:00-16:00
Oudjaarsdag 9:00-16:00

Groepslessen tijdens de feestdagen?

De lessen gaan binnen de openingstijden gewoon door.

Buikspierplezier en Functional Fit volgen het weekend rooster en vervallen alleen op de eerste feestdagen en nieuwjaarsdag.


Bedrijfsfitness ALL INN Fitness & Health

ALL INN biedt een unieke vorm van bedrijfsfitness aan voor bedrijven. Het bedrijf betaald alleen voor het aantal keer dat een werknemer komt tot een maximaal aantal keer waarna het onbeperkt wordt voor die maand. Komt de werknemer niet, dan betaald het bedrijf ook niet voor die werknemer. Aan het eind van elke maand ontvangt het bedrijf een overzicht van de keren dat alle werknemers zijn geweest.

Iedere werknemer krijgt begeleidingen, metingen en een persoonlijk sportschema.

Wilt u meer doen om de werknemers aan het sporten krijgen? We kunnen een speciale groepsles starten voor uw personeel waarbij krachttraining, weerbaarheid en conditie enkele thema’s zijn.

Om de mogelijkheden voor bedrijfsfitness te bespreken, neem contact met ons op via dit formulier.


Groepslessen

De groepsleszaal van het sportcentrum is een ruim vertrek van 25m bij 12m en kan goed gebruikt worden als dojo of danszaal. Naast de lessen die ALL INN zelf in de zaal geeft, kan de hele of halve zaal gehuurd worden.

De dojo is voorzien van een zachte mat en is uitermate geschikt voor alle soorten vechtsporten. Ook andere lessen kunnen hier goed gegeven worden zoals yoga of danslessen.

Bekijk hier het lesrooster.

BodyPump

Een kracht groepsles waarbij de spieren op een veilige manier tot het uiterste worden gedreven. De motiverende muziek en de uitputtende kracht oefeningen maken deze les een uitstekende manier om de spieren te versterken. De les is toegankelijk voor alle leeftijden en houd rekening met eventuele blessures of beperkingen van deelnemende leden. De les lijkt op de eerdere ClubPower les.

De functionele krachtoefeningen zijn goed te combineren met elke sport en met elk doel, versterkte  spieren zorgen voor een hogere vetverbranding en verkleinen de kans op een blessure. Een goede les voor het afvallen zodat je weer strak op het strand kan lopen van de zomer.

Er wordt gebruik gemaakt van stangen en gewichten, een zware les voor alle niveaus zowel man als vrouw. Durf jij het aan? Vindt de les in ons lesrooster of download onze app om het lesrooster overal te kunnen raadplegen.

BootyBuilding

Uniek voor een sportschool in Utrecht, de BootyBuilding! Een les lang de bil trainen op kracht en uithoudingsvermogen. Er zitten veel voordelen aan het trainen van de bil, een duidelijke reden is een mooi achterwerk. De billen trainen was nog nooit zo intensief met deze les die zich focust op krachttraining van de bil. Met oefeningen als bijvoorbeeld de Hip Thrust en Squat worden de billen zwaar getraind. De training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ook als je doel afvallen is.

Waarom Krachttraining voor de billen?

Je krijgt er niet alleen een goed achteraanzicht van maar vaak worden knie- rug- en heupklachten veroorzaakt door een te zwakke bilspier. Ook mag de bilspier gezien worden als een grote spier die de vetverbranding verhoogd. Strak op het strand in de zomer met behulp van de BootyBuilding!

BBB en BootyBuilding?

Zoals de namen van beide lessen al aangeven zij deze vergelijkbaar met elkaar. BBB staat voor billen, benen, buik. Er zijn twee lessen Bootybuilding te vinden in ons lesrooster, de les van zaterdag (halfuur les) en de les van dinsdag (uur les). Beide lessen hebben een focus op de bilspieren maar worden op de dinsdag gecombineerd met de been- en buikspieren. Hierdoor is de Bootybuilding zeker te vergelijken met de bekende BBB les.

Buikspierkwartier

Een korte kracht les die iedere dag minimaal 3 keer wordt gegeven. Ook wel een buikspierplezier genoemd bij ons op de club, is de perfecte manier om je buik te trainen. Ieder deel van de buik wordt hierin meegenomen en maximaal belast. Tijdens de les wordt er gelet op je houding en waar nodig gecorrigeerd. De nodige tips worden gegeven om de buik zoveel mogelijk te prikkelen en de rug zo veel mogelijk te ontzien. Deze les wordt gegeven bij ons in de cardiofitness zaal. Iedereen is welkom om mee te doen en kan ook meedoen, jong en oud.

Fitcamp 

Wel buiten trainen maar niet kunnen hardlopen? Wij bieden je de oplossing aan met onze outdoor les de Fitcamp. Deze les wordt het hele jaar door buiten gegeven, heerlijk in het zonnetje of bikkelen in de sneeuw, de les gaat altijd door!

De les wordt gehouden in de outdoorfitness, door de vele mogelijkheden die er liggen aan materialen is geen enkele les het zelfde. De kooi bied de mogelijkheid tot Aesthetics en Crossfit in de openlucht waar je bij deze les vooral conditioneel en spier conditioneel mee aan de gang gaat. In de outdoorfitness zijn spullen te vinden zoals tractorbanden, trx, battleropes, dynabands, elastieken, kettlebells, sledgehammers en sprintladders. Dit helpt allemaal mee aan de veelzijdigheid van de les en wordt nog steeds geregeld uitgebreid. Zie het rooster voor de tijden van de les, via onderstaande link kun je het rooster bekijken.

Bootcamp en Fitcamp

De lessen zijn vergelijkbaar met elkaar. Zoals te lezen is op de Bootcamp pagina wordt ook die les buiten gedaan. Er zijn wel een aantal verschillen tussen beide lessen. De Fitcamp wordt altijd in de outdoorfitness gegeven bij ons op de club. De Bootcamp gaat meestal naar plekken buiten de club, Julianapark of andere grasvelden/bossen/meren in de buurt. En de Fitcamp duurt 30 minuten, de Bootcamp duurt een uur. Verder worden bij beide lessen dezelfde spullen gebruikt en gaan ze altijd naar buiten, hoe goed of slecht het weer ook is.

Functional Fit

De Fitcamp is de buiten variant van de Functional Fit, de 30 minuten workout bij ons in de functionele fitness ruimte. Samen met de Fitcamp worden deze lessen elke dag gegeven. Zie het lesrooster voor de lestijden van de Functional Fit.

Kickfun

De kickboks les die volledig op de bokszak wordt uitgevoerd en afgewisseld wordt met oefeningen op lichaamsgewicht. De les is voornamelijk gebaseerd op kickboksen maar heeft ook technieken uit andere vechtsporten zoals thaiboksen, boksen en MMA. Een intensieve workout met een focus op conditie, coördinatie en uithoudingsvermogen.

De les is geschikt voor iedereen, ervaren of niet, iedereen kan er nieuwe technieken uit leren. Je hoeft zelfs geen eigen spullen te hebben, je kunt handschoenen lenen van de club om te gebruiken tijdens de les. Als je ze liever van jezelf hebt kun je ze aanschaffen bij de balie.

De les wordt gegeven met opzwepende muziek en duurt ongeveer 60 minuten. Een passende warming-up en cooling-down zijn inbegrepen.

Kickboksen

De les is afgeleid van het kickboksen, de zakgerichte training is een goede manier om de conditie te verbeteren en jezelf weerbaarder te maken. Daarnaast hoef je niet bang te zijn de volgende dag met een blauw oog op je werk te verschijnen. Een vechtsport zonder de blessures.

Virtual Spinning

Spinning is een leuke en veilige groepstraining voor iedereen, mannen en vrouwen, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en door de afstelbare weerstand van de fiets kan iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau en intensiteit trainen.
Spinning biedt voor elk wat wils. Nog nooit kon je zoveel calorieën per tijdseenheid verbranden als bij spinning. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur(ice) beleeft U een fietstocht in al zijn facetten. Het is dus niet alleen maar een uurtje fietsen, maar alle facetten van spinning komen aan bod onder begeleiding van stimulerende muziek.

RPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Na een RPM les voel je je helemaal voldaan!

Zwangerfit

Iedereen die fit wil blijven tijdens en na de zwangerschap. Je bent welkom vanaf je 16e week van je zwangerschap en na 6 weken na de bevalling. Er is een mogelijkheid voor personal training tijdens -en na de zwangerschap. Deze trainingen worden op afspraak ingepland.


Vergaderruimte 

De sportschool in Utrecht ALL INN biedt een vergaderruimte aan in een energieke sfeer. De ruimte is 10m bij 5m en voorzien van tafels waarbij de opstelling naar wens kan worden aangepast, een beamer en wifi.

Bij gebruik van de ruimte kan er een combinatie gemaakt worden met een weerbaarheidstraining of een fitnessles gegeven door een van onze instructeurs.


Behandelkamer of Spreekkamer

Binnen het sportcentrum zijn 2 behandelkamers beschikbaar. Er staat een massagebank, 2 stoelen, een tafel en er is een kraan met wasbak aanwezig. Tevens kunnen mensen wachten in de lounge.

De spreekkamers zijn 2,5 m bij 5 m groot en zijn te huur per uur.


Fysiotherapie

Van der Aa Sportfysiotherapie is een onafhankelijke sportfysiotherapie praktijk binnen ALL INN Fitness en Health. De doelgroep bestaat meestal uit sporters die door hun blessure niet meer in staat zijn om te kunnen sporten. Uiteraard behandelen wij ook alle andere klachten, blessures en revalidatie na operaties.

Het begeleiden van sporters met een blessure naar het oude niveau of hoger wordt door Joep van der Aa en Nick van Vliet verzorgd.

 • Joep van der Aa is Sportfysiotherapeut MSc
 • Nick van Vliet heeft voordat hij fysiotherapeut werd jaren ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en personal trainer.

Bij beide therapeuten ligt dan ook de expertise bij het begeleiden en revalideren van de sporter.

Naast de reguliere fysiotherapie wordt bij sportfysiotherapie samen met de patiënt/sporter gekeken naar wat hij of zij wél kan. Daarnaast wordt er getracht de sporter dusdanig te informeren dat er handvatten gegeven worden om zelf de controle te krijgen over de klachten. Eventuele blokkades worden uiteraard hands-on opgeheven.

Echografie en medical taping behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars zodat niks uw sport nog in de weg staat.


Adverteren 

Een unieke plek in Zuilen om je product of dienst te promoten. De kluizenwand van ALL INN Fitness is een goede plek om jezelf te laten zien. Maandelijks scannen wij 10.000 mensen en komen er dagelijks nieuwe leden bij. Een bruisende sportclub met een divers publiek.

Ieder lid van ALL INN krijgt bij binnenkomst een sleutel van een kluis om zijn of haar spullen in op te bergen. Met een sticker op een kluis of een bord erboven krijg je dus veel bekijks. We hebben veel fanatieke leden die actief bezig zijn met fitness en er zijn veel studenten en werkende mensen binnen de club. De meest voorkomende leeftijd is tussen de 25-35 jaar.

Dit is een uitstekende mogelijkheid om te adverteren in één de drukst bezochtste sportschool in Utrecht.

Adopteer een rotonde of een kluis

Adopteer een kluis bij ons en maak tevens gebruik van onze club. Een geadopteerde kluis wordt meestal gecombineerd met een jaar onbeperkt sporten in onze club. Ook bij een samenwerking waar beide partijen wat aanhebben kun je gebruik maken van onze kluis adoptie. De kluizen zijn 41 x 25.

Reclamebord Oud-Zuilen, Utrecht

Naast de kluizen heeft ALL INN ook reclameborden boven de kluizen hangen. Is een kluis te klein om je product of dienst te laten zien? De reclameborden die een grotere afmeting hebben dan de kluizen zijn er ideaal voor. De maximale afmetingen van de reclameborden zijn 60 x 100. Ook deze reclameborden zijn te combineren met een onbeperkt jaar lidmaatschap.

Reclame Utrecht

Alle vormen van adverteren die wij op onze kluizenwand aanbieden kunnen we ook ruilen voor een advertentie plek binnen jouw bedrijf of een andere dienst. Neem contact met ons op via de mail naar vince@allinnfitness.nl en kom achter de brede mogelijkheden.

Vraag een gratis proefweek aan