Fitcamp

Fitcamp in Utrecht, Zuilen

Niet hardlopen maar wel buiten willen trainen? Wij bieden je de oplossing met Fitcamp. Deze les wordt het hele jaar door buiten gegeven, heerlijk in het zonnetje of bikkelen in de sneeuw. Deze les gaat altijd door!

De les wordt gehouden in de outdoor fitness. Door de grote variatie aan materiaal is geen enkele les het zelfde. De kooi bied de mogelijkheid tot Aesthetics en Crossfit in de openlucht waar je tijdens  deze les vooral conditioneel mee aan de gang gaat. In de outdoor fitness zijn spullen te vinden zoals tractorbanden, trx, battleropes, dynabands, elastieken, kettlebells, sledgehammers en sprintladders. Dit helpt allemaal mee aan de veelzijdigheid van de les en wordt nog steeds geregeld uitgebreid. Zie het rooster voor de tijden van de les, via onderstaande link kun je het rooster bekijken.

Fitcamp en Bootcamp Utrecht, Zuilen

De lessen zijn vergelijkbaar met elkaar, zoals te lezen is op de Bootcamp pagina wordt ook die les buiten gedaan. Er zijn wel een aantal verschillen tussen beide lessen. De Fitcamp wordt altijd in het outdoor gedeelte van de club gegeven. De Bootcamp gaat meestal naar plekken buiten de club, Julianapark of andere grasvelden/bossen/meren in Zuilen en duurt een uur. Daarentegen duurt de Fitcamp maar 30 minuten. Beide lessen maken gebruik van dezelfde materialen.

Functional Fit

De Fitcamp is de buiten variant van de Functional Fit, de 30 minuten workout bij ons in de functionele fitness ruimte. Samen met de Fitcamp worden deze lessen elke dag gegeven. Zie het lesrooster voor de lestijden van de Functional Fit.

Proefles Fitcamp

Heb je zin gekregen om een keer mee te doen? Meld je dan aan via onderstaande link om een proefles aan te vragen en meer informatie krijgen over deze unieke les. Ook staat er een kopje koffie of thee klaar.

Meer informatie aanvragen.