Buikspierplezier

Buikspiertraining Utrecht, Zuilen

Een korte kracht les die elke dag minimaal 3 keer wordt gegeven. Ook wel een buikspierplezier genoemd bij ons op de club, is de perfecte manier om je buik te trainen. Ieder deel van de buik wordt hierin meegenomen en maximaal belast. Tijdens de les wordt er gelet op je houding en waar nodig word je gecorrigeerd. De tips worden gegeven om de buik zoveel mogelijk te prikkelen en om de rug zo veel mogelijk te ontzien. Deze les wordt gegeven in de cardiofitness zaal op de buikspiermat. Iedereen is welkom om mee te doen en kan ook meedoen, jong en oud, beginnend of ervaren.

Vindt het buikspierplezier in ons lesrooster via de onderstaande link.

Het lesrooster

Rugklachten voorkomen

Belangrijke bijkomstigheid bij het versterken van buikspieren is het voorkomen van rugklachten. Veelvoorkomende oorzaken van rugklachten zijn zwakke buikspieren. Tijdens de les worden alle vormen van de oefeningen gedaan. De bekende crunches en zijn vele varianten en natuurlijk de ‘’planks’’ en ‘’hovers’’. De dieper gelegen buikspieren worden hiermee ook gepakt daarom is dit de buikspiertraining Utrecht.

Pilates in Utrecht, Zuilen

Liever een uur lang de core versterken en rugklachten voorkomen? Dan is Pilates de perfecte les voor jou! Bedacht door Joseph Pilates om rugklachten te verhelpen daarom vindt je deze les in ons lesrooster via de eerder genoemde link. Meer informatie over deze les? Zie onze pagina van Pilates via de groepsles pagina.

Bedrijfsfitness Utrecht

Ook bieden wij bedrijfsfitness aan in samenwerking met Bedijfsfitness Online en Bedrijfsfitness Nederland. Is jouw werkplek aangesloten aan een van beide? Dan kun je met korting bij ons sporten. Ook staan wij altijd open voor een bedrijfsfitness samenwerking en om een persoonlijk plan op te stellen. Deze vorm van samenwerking hebben wij ook met Van der Wal.

Proefles Buikspiertraining

Enthousiast geworden door deze pagina? Vraag dan via onderstaande link vrijblijvend onze startinformatie aan, dan we nodigen je graag uit op de club voor een kop koffie of thee en een rondleiding.

Ik wil start informatie!