Bootybuilding

Bil training Utrecht

De Bootybuilding, een unieke groepsles in Utrecht. Een les lang de bil trainen op kracht en uithoudingsvermogen in Utrecht. Er zitten veel voordelen aan het trainen van de bil, een duidelijke reden is een mooi achterwerk. De billen trainen was nog nooit zo intensief met deze les die zich focust op krachttraining van de bil. Met oefeningen als bijvoorbeeld de Hip Thrust en Squat worden de billen zwaar getraind. De training is voor iedereen toegankelijk, het is een goede aanvulling op je krachttraining maar ook als je doel afvallen is.

Waarom Krachttraining voor de billen?

Je krijgt er niet alleen een goed achteraanzicht van maar vaak worden knie- rug- en heupklachten veroorzaakt door een te zwakke bilspier. Ook mag de bilspier gezien worden als een grote spier die de vetverbranding verhoogd. Strak op het strand in de zomer met behulp van de BootyBuilding!

BBB en BootyBuilding?

Zoals de namen van beide lessen al aangeven zij deze vergelijkbaar met elkaar. BBB staat voor billen, benen, buik. Er zijn twee lessen Bootybuilding te vinden in ons lesrooster, de les van zaterdag (halfuur les) en de les van dinsdag (uur les). Beide lessen hebben een focus op de bilspieren maar worden op de dinsdag gecombineerd met de been- en buikspieren. Hierdoor is de Bootybuilding zeker te vergelijken met de bekende BBB les.

Bedrijfsfitness in Zuilen, Utrecht

Ook via bedrijfsfitness kun je bij ons gebruik maken van de groepslessen. Zie de pagina Bedrijfsfitness voor meer informatie over dit lidmaatschap. Ook als bedrijf zijnde die geïnteresseerd is in bedrijfsfitness kun je er meer informatie over krijgen via onze contact pagina.

Proefles BootyBuilding

Interesse gekregen in deze les? Via de onderstaande link kun je meer informatie aanvragen over onze mogelijkheden. Je kunt ook gewoon langskomen op de club, er staat een kopje koffie voor je klaar.

Informatie aanvragen