Bootcamp Utrecht

Intensief trainen en tegen vies worden geen bezwaar? Dan is onze Bootcamp Utrecht echt iets voor jou. Dit is een zeer complete les waarmee wij trainen voor een obstaclerun. Elk jaar doen wij aan verschillende survivalruns mee als Team ALL INN Fitness. Kom jij ons team versterken? Er zijn nog plaatsen vrij.

Bootcamp Utrecht ALL INN Fitness & HealthTrain iedere zaterdag om 10:00 met het team mee. Deze les duurt een uur en is voor iedereen vol te houden ongeacht leeftijd, conditie of ervaring. Hardlopen moet je wel kunnen.

Fitness in de omgeving Utrecht

De bootcamp Utrecht wordt ten alle tijden, door weer en wind, buiten gegeven. Hierdoor zijn we vrij om gebruik te maken van de hele omgeving rond onze club. Voorbeelden hiervan zijn het Julianapark, de Vecht en alle grasveldjes en bossen die we in de buurt kunnen vinden. De bootcamp is een zeer diverse les.

Obstacleruns met de ALL INN Bootcamp Club Utrecht

Tijdens de lessen trainen we met onze bootcampers voor een obstaclerun zoals die van Strongman. We doen dan mee aan de 12 en/of 18 Km. Gegarandeerd dan iedereen de finish zal halen. Alle onderdelen worden tijdens de bootcamp Utrecht lessen behandeld zodat jij voorbereid aan de start van de obstaclerun verschijnt. Je ontvangt een schema en uitleg gericht op je aankomende run.

Geïnteresseerd geraakt in ons survivalrun team? Bekijk de fotoalbums op onze facebookpagina.

Super combinatie met Buikspierplezier en Functional Fit

Daarnaast hebben we nog meer conditionele lessen die misschien wel in je smaak zullen vallen. Probeer ook onze Hardlooptraining, Spinning of  Boksfit uit! Zie ons lesrooster voor meer informatie.

Lesrooster

Bedrijfsfitness Bootcamp Utrecht

Bootcamp via je werkgever of een speciale les voor je team? Ook dat is mogelijk bij ALL INN Fitness. Neem contact met ons op via de contact pagina voor meer informatie.

Proefles Bootcamp

Zin om een bootcamp mee te doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze startinformatie aan, of kom langs op de club voor een rondleiding.

Ik wil startinformatie!