Boksfit

Boksen in Utrecht

Heb je altijd al willen leren om te dansen als een vlinder en te steken als een bij? Dan is BoksFit iets voor jou!

Boksen is een fysiek en mentaal zware sport. Naast beheersing van de juiste technieken dienen beoefenaars van deze sport te beschikken over een paardenconditie, pijlsnelle reflexen en een flinke dosis wilskracht. Wilskracht omdat jij nooit zult opgegeven totdat de bel gaat. Onder opzwepende muziek word jij in BoksFit op een laagdrempelige en recreatieve wijze uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Steeds sneller, scherper en explosiever slaan. Dat is wat van jou verwacht wordt naarmate je de technieken beheerst!

Wat is Boksfit?

BoksFit is een ideale fysieke en  mentale uitlaatklep waarin jij je lekker uit kan leven op een bokszak. BoksFit is een les gevuld met het leren van bokstechnieken, aangevuld met intervaltrainingen op de bokszak en allerlei uitdagende krachtoefeningen. In deze les kun jij onder begeleiding van ervaren boksers  werken aan je techniek,  kracht, krachtuithoudingsvermogen, conditie en je snelheid. Je zult al na een paar trainingen vooruitgang merken, waarna de verslaving aan de groepsles snel zal volgen.

Vind de BoksFit in ons lesrooster:

Lesrooster

Flexibel betaalbaar fitness of groepsles in Utrecht

Bij ALL INN Fitness & Health kun je flexibel sporten door middel van onze rittenkaart. Hierdoor heb je niet persé een abonnement te hebben, via de rittenkaart is het mogelijk om af en toe langs te komen om een les of training mee te doen. Een goede optie voor mensen die niet elke week in Utrecht zijn maar hier toch een training mee willen doen. Klik op de link onderaan deze pagina voor meer informatie over de rittenkaart.

Proefles BoksFit

Enthousiast geworden? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze startinformatie aan of kom langs op de club, we leiden je dan ook direct rond. Klik op de link voor meer informatie.

Ik wil startinformatie!