Bodypump Utrecht, de conditionele krachttraining

Een kracht groepsles waarbij de spieren op een veilige manier tot het uiterste worden gedreven. De motiverende muziek en de uitputtende kracht oefeningen maken deze les een uitstekende manier om de spieren te versterken tevens is de les toegankelijk voor alle leeftijden en houd rekening met eventuele blessures of beperkingen van deelnemende leden. De les lijkt op de eerdere ClubPower les.

De functionele krachtoefeningen zijn goed te combineren met iedere sport en doel omdat versterkte spieren zorgen voor een hogere vetverbranding en verkleinen de kans op een blessure. Een goede les voor het afvallen zodat je weer strak op het strand kan lopen van de zomer.

Er wordt gebruik gemaakt van stangen en gewichten, een zware les voor alle niveaus zowel man als vrouw. Durf jij het aan? Vindt dan de les in ons lesrooster of download onze app om het lesrooster overal te kunnen raadplegen.

BodyPump in Zuilen, Utrecht

Gegeven in de grote groepsles zaal met voldoende ruimte, reserveren is niet nodig, wij hebben voldoende ruimte en spullen om iedereen mee te laten trainen. Laat je adviseren door onze gecertificeerde instructeurs.

https://allinnfitness.nl/lesrooster/

LesMills groepsles in Utrecht

Naast de BodyPump van LesMills heeft ALL INN ook RPM. Beide lessen zijn te vinden in het groepslesrooster. Heb je interesse in een les gekregen? Vraag dan de startinformatie aan en we nodigen je uit op de club.

Bedrijfsfitness in Zuilen

Bij ALL INN Fitness & Health is bedrijfsfitness mogelijk. We hebben een goed concept voor bedrijven en zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland (BFN) en Bedrijfsfitness online.  Begeleiding is inbegrepen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onze contact pagina.

Proefles BodyPump

Heb je interesse gekregen in onze BodyPump omdat je graag fit wilt worden? Vraag dan onze startinformatie aan of kom langs voor meer informatie over de mogelijkheden. De koffie staat klaar. Volg de link voor meer informatie.

https://allinnfitness.nl/lidmaatschaptest-all-inn-fitness-health/