Betaalbare Personal Training Utrecht

Er zijn bij ons altijd fitnessinstructeurs te vinden die je kunnen helpen met het maken van een trainingsschema en de uitleg. Vervolgens moet je zelf de trainingen doen. Maar lukt dit je niet? Dan heeft ALL INN Fitness & Health sinds kort een nieuw lidmaatschap samengesteld. Dit lidmaatschap heeft personal trainingen in het abonnement verwerkt op een betaalbare manier. Daardoor is elke week een nieuwe motivatie boost door een van onze gekwalificeerde trainers haalbaar. Daarom bevelen wij iedereen deze personal training Utrecht aan.

Waarom?

Waarom zou je kiezen voor personal training Utrecht? Wat zijn de voordelen van een persoonlijke trainer? Hieronder vind je een aantal redenen waarom dit lidmaatschap wat voor jou zou kunnen zijn:

-Motivatie

-Doelmatig trainen

-Vaste of flexibele trainingsmomenten

-Trainer let op je houding

Motivatie

De personal trainer maakt elke week een nieuwe afspraak met je, hierdoor ben je verplicht in ieder geval een keer per week te komen. Daarnaast verwacht de trainer dat je meerdere keren gaat in die week, zoals van te voren afgesproken. Daarom zal je meer gaan door de personal trainer.

Doelmatig trainen

Het doel behalen dat je had gesteld voor je lid werd. Omdat je elke week evalueert met je trainer kunnen oefeningen direct aangepast worden voor de keren dat je alleen traint die week. Het doel behalen wordt zo een stuk makkelijker.

Vaste of flexibele trainingsmomenten

Minstens 1 keer per week heb je een training met je personal trainer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een aantal keer per week erbij te sporten. Daardoor zal het aantal aangeraden worden aan de hand van jouw doel. De trainers zijn flexibel in tijd en kunnen hun tijden zelf invullen binnen de openingstijden van de club.

Trainer let op je houding

Klinkt misschien vreemd, alsof de fitnessinstructeur dit niet deed. Integendeel is het geval. Maar de fitnessinstructeur is er niet altijd bij, wanneer je de oefening dan weer zelf doet kan het zijn dat je de oefening al niet meer weet. Een personal trainer blijft bij je totdat je de gehele set hebt gedaan. Jouw houding blijft zo optimaal.

Het PT30 lidmaatschap

Wat zijn de mogelijkheden van dit lidmaatschap met personal training Utrecht? Je mag hiermee natuurlijk onbeperkt gebruik maken van de fitness en groepslessen. Daarnaast heb je in plaats van elke 6 weken een afspraak met jouw instructeur, elke week een afspraak. Ook is deze training altijd 1 op 1, nooit gezamenlijk. Daarnaast duurt de training 30 minuten, de warming-up en de cooling-down worden dus niet meegerekend in de prijs van de personal training, wel zo eerlijk. Ook blijf je iedere 4 weken een meting doen, dit om de progressie zo goed mogelijk bij te houden. Zo kunnen wij eerder genoemde voordelen daadwerkelijk beloven. Naast het trainen wordt je ook bijgestaan in je voeding, er wordt een voedingsschema voor je opgesteld door je personal trainer.

Meer informatie PT30

Wil je meer informatie over dit nieuwe abonnement? Stel je vragen bij ons aan de balie of stel een vraag via onderstaande link. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en zullen we je uitnodigen op de club. Zo voorzien wij je dan van alle informatie hierover.

https://allinnfitness.nl/contact/

Vorige blog al gelezen? Hieronder de link.

https://allinnfitness.nl/fit-plus-voor-ouderen-sport/

Leave a Comment