Nu afvallen met AIR – het afvalprogramma dat écht werkt

Wil jij eindelijk eens definitief afvallen? Ben je helemaal klaar met alle mogelijke diëten die toch nooit werken? Iedere keer balen van de weegschaal? Die spijkerbroek achterin de kast die al vijf jaar niet meer past? Buiten adem zijn als je moet rennen voor de trein? Jezelf uithongeren tot je doorslaat en een hele rol koekjes opeet? En wil jij de beste, fitste versie van jezelf worden? Je gezond en fit voelen? Goed eten, geen honger lijden en gewoon lekker in je vel zitten?

Dan is AIR (ALL INN Results) het afvalprogramma voor jou!

Het AIR programma in het kort:

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs ga je in groepsverband twee keer per week trainen. Daarnaast krijg je alle informatie over voeding, macronutriënten en beweging die je nodig hebt om jouw leven een gezonde make-over te geven. Door de holistische aanpak waarbij zowel voeding als beweging worden ondersteund halen eerdere deelnemers fantastische resultaten. Niet alleen lukt het ze om af te vallen maar ze weten de kilo’s er ook af te houden! Maar geloof ons vooral niet op ons woord, hierboven zie je de resultaten van enkele eerdere deelnemers. Allemaal mensen net als jij die het met AIR eindelijk gelukt is op hun streefgewicht te komen. Maar dat niet alleen, deelnemers voelen zich ook fitter, sterker, actiever en gelukkiger. Ze eten anders, sporten regelmatig en ondervinden daar alle voordelen van. Daarbij lijkt die kleinere kledingmaat bijna alleen nog een bonus…

Wil jij dit ook? Vol energie in het leven staan? Het fitte lichaam waar je altijd al van droomde? In mei gaat er weer een nieuwe groep van start en je kunt je nu nog aanmelden! Precies op tijd om nog in shape te komen voor de zomervakantie! Deelname is 149 euro voor de bijeenkomsten, meetmomenten, speciale groepslessen, aanvullende informatie, online ondersteuning en het speciale startpakket. Meld je nu aan via onderstaand formulier of bij de balie want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.