AIR Getting Stronger

Fitness met goede begeleiding in Utrecht (Get Strong)

Het fitness & krachttraining (Get Strong) programma van ALL INN Fitness & Health is voor iedereen die wil starten met fitnessen en zo wil werken aan kracht- en spieropbouw. Wil jij sterker worden, aan een strak en gespierd lichaam werken maar wil je daar wel de allerbeste begeleiding bij? Dan is dit programma zeker voor jou! Minder zelf maar wat aanklooien bij de verschillende fitness apparaten en meer goede, persoonlijke begeleiding en uitleg zodat je jouw doelen zo snel mogelijk bereikt. Denk aan uitleg bij het gebruik van het materiaal, het opbouwen van een training en een geschikte houding. Hoeveel herhalingen doe je en hoe bereken je jouw RM? Welke voeding draagt bij aan jouw fitness doelstellingen? En op welk moment train je welke spiergroepen?

Programma’s

ALL INN Fitness & Health biedt verschillende programma’s om leden extra te ondersteunen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Of je nou aan je spierkracht en fitness wil werken of ondersteuning wil bij het afvallen: professionele ondersteuning en motiverende groepstrainingen zorgen dat jij het allerbeste resultaat gaat behalen!

Kom meetrainen!

Er zijn meerdere trainingsmomenten per week waardoor er altijd een geschikt moment te vinden is dat bij jouw planning past. Bij ieder moment is er een ervaren trainer aanwezig die jou professioneel begeleid. Bovendien ben je omgeven door andere gemotiveerde sporters die ook begonnen zijn met fitnessen en krachttrainen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen waardoor je elkaar extra kunt motiveren.

Ben je nog geen lid bij ALL INN Fitness & Health? Meld je nu aan voor een gratis proefweek en kom het verschil zelf ervaren!

Per week zijn er voor het Get Strong trainingsprogramma vaste trainingsmomenten:

Maandag 19:30-20:30

Woensdag 19:30-21:30

Zaterdag 12:00-13:00

Startinformatie