AIR Slim-Fit

Afvallen in Utrecht (Slim-Fit)

Het afslank- en gezondheidsprogramma (Slim-Fit) van ALL INN Fitness & Health in Utrecht is voor iedereen die graag wil afvallen en aan zijn of haar gezondheid wil werken. Wil jij meer spiermassa en minder vet? Wil jij op een gezonde manier aan een strakker lichaam werken? Geen dieet waarbij je jezelf van alles ontzegt maar een programma waarbij je aan je spiermassa en vetverbranding werkt waardoor jij je gegarandeerd lekkerder in je vel voelt zitten! 

De twee belangrijke pijlers bij het afslanken zijn voeding en beweging en wij ondersteunen je om beiden op een gezonde manier duurzaam om te veranderen. Geen onzin dieet dat je onmogelijk vol kunt houden of 24/7 met sporten bezig zijn. Wij hebben 35 jaar ervaring met het helpen van échte mensen om lange termijn kilo’s kwijt te raken en te houden. Geen hongerdieet maar een gezonde aanpassing van voeding en lichaamsbeweging waardoor jij de fitste, slankste en beste versie van jezelf bent en vooral ook blijft!

Programma’s

ALL INN Fitness & Health biedt verschillende programma’s om leden extra te ondersteunen bij het behalen van hun afslankdoelen. Of je nou aan je spierkracht en fitness wil werken of ondersteuning wil bij het afvallen: professionele ondersteuning en motiverende groepstrainingen zorgen dat jij het allerbeste resultaat gaat behalen!

Start vandaag!

Door de week worden op verschillende dagen en tijden trainingen aangeboden zodat er altijd een geschikt trainingsmoment te vinden is dat in jouw agenda past. Bovendien mag je bij deelname aan ons programma zo vaak meetrainen als je wil! Met meerdere trainingsmomenten per week (en daarnaast natuurlijk onze fitnesszaal en groepslessen) kun zo vaak je wil komen trainen.

Bij ieder Slim-Fit trainingsmoment is er een ervaren trainer aanwezig die jou professioneel begeleid. Bovendien ben je omgeven door andere gemotiveerde sporters die ook graag willen afvallen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen waardoor je elkaar extra kunt motiveren.

Ben je nog geen lid bij ALL INN Fitness & Health? Meld je nu aan voor een gratis proefweek en probeer een week lang wat we allemaal te bieden hebben.

Per week zijn er voor het Slim-Fit afvalprogramma vaste trainingsmomenten:

Maandag 19:00-20:00

Donderdag 19:00-20:00

Zondag 11:00-12:00

Startinformatie